Eurooppalainen nuorisokortti - Ajankohtaista

06.03.2017: Hae edustajaksi alueelliseen konsultaatioon Skotlantiin keskustelemaan nuorten liikkuvuudesta

Miten nuorten liikkuvuutta ja aktiivista kansalaisuutta voitaisiin tukea Euroopassa entistä paremmin? Valitsemme yhden kortinhaltijan kertomaan ajatuksensa näistä teemoista alueellisessa konsultaatiossa Skotlannissa.

Eurooppalainen nuorisokortti hakee yhtä kortinhaltijaa edustamaan Suomea alueelliseen konsultaatioon Skotlantiin 3.-5.5.2017. Konsultaation tarkoituksena on tuoda nuoria, päättäjiä ja nuorisotyöntekijöitä eri maista pohtimaan yhdessä nuorten liikkuvuuden ja aktiivisen kansalaisuuden roolia vahvan Euroopan rakentajana, sekä tehdä ehdotuksia EU:n tulevaan nuorisostrategiaan.  
  
Vaatimukset hakijalle:
-18-30-vuotias
-sujuva englanninkielen taito
-kiinnostunut aktiivisen kansalaisuuden ja liikkuvuuden teemoista
-innostunut vaikuttamisesta ja tapahtumaan osallistumisesta
-pystyy matkustamaan Skotlantiin 2.-6.5.2017 aikavälillä 
  
Hae mukaan laittamalla hakemus ja CV osoitteeseen eycfinland(at)alli.fi 20.3.2017 klo 23:59 mennessä.  
  
Kerro hakemuksessasi omasta taustastasi ja kokemuksestasi erityisesti liikkuvuuteen ja vaikuttamiseen liittyen. Oletko esimerkiksi toiminut vapaaehtoisena, työskennellyt ulkomailla tai osallistunut joihinkin liikkuvuutta lisääviin ohjelmiin? Avaa myös hieman ajatuksiasi konsultaation teemoista ja Eurooppalaisen nuorisokortin roolista ja palveluista. 
  
Eurooppalainen nuorisokortti korvaa valitun henkilön lennot Helsingistä, sekä majoituksen ja ruokailuja matkan aikana.  Takaisin