Eurooppalainen nuorisokortti - Ajankohtaista

19.04.2016: Crowst-sovellus tarjoaa Eurooppalaisen nuorisokortin 100:lle nopeimmalle lataajalle

Crowst on uusi ilmainen mobiilisovellus Androidille jolla voit vastata kyselyihin, ansaiten euroja ja pisteitä mobiilitilillesi. Vastauksista kerätyt eurot voit lunastaa ulos lahjakortteina (10€ tai 20€) sovelluksessa valitsemassasi liikkeessä. Lataa Android beta sovellus käyttäen koodia Crowst100 ja alle 30-vuotiaana saat Eurooppalaisen nuorisokortin ja sen 60 000 etua 35 eri maassa nopean lataajan etuna!

 

Miten sovellus toimii?

Crowst sovelluksella pääset vaikuttamaan kertomalla mielipiteesi! Samalla ansaitset etuja kuten euroja ja/tai pisteitä ja joskus myös tuotepalkintoja.

Crowst sovelluksen avulla voit katsoa kartalta mitä kyselyjä on avoinna alueellasi, valita jonkun josta pidät ja vastata. Kyselystä riippuen sinun tulee olla tietyssä paikassa voidaksesi vastata kyselyyn, toisiin taas voit vastata vaikka kotisohvaltasi. 

Lataa sovellus  nyt käyttämällä koodia Crowst100 ja saat Eurooppalaisen nuorisokortin nopean lataajan  lahjana (normaalisti 10€)! *

Mitä, missä ja milloin?

Valtaosa kyselyistä tulee keväällä ja kesällä olemaan pääkaupunkiseudulla. Voit kuitenkin ladata sovelluksen, ottaa sen käyttöön ja vastata joihinkin valmistaviin kyselyihin saman tien, riippumatta siitä missä päin Suomea asut. Vuoden loppuun mennessä Crowst laajenee useisiin kaupunkeihin ympäri maata.  

Onko sinulla iPhone? Ei hätää, liity Crowsteriksi Crowstin nettisivuilla (www.crowst.com

*HUOM! Etu koskee vain alle 30-vuotiaita lataajia.

 

 Takaisin