Eurooppalainen nuorisokortti - Ajankohtaista

19.03.2016: Crowst eduntarjoajaksi - mobiilisovellus jolla voit ansaita

Haluatko kertoa mielipiteesi tuotteista, palveluista ja muista asioista jotka sinua kiinnostavat? Crowst on uusi mobiilisovellus Androidille, jolla voit vastata kyselyihin, ansaiten euroja ja pisteitä mobiilitilillesi. Lataa Android Beta sovellus koodilla CrowstEYC; 300 ensimmäistä kortinhaltijaa saavat 2€ ja 500p tililleen. iPhone käyttäjä; lue lisää alta!

Onko sinulla mielipide?

Crowst sovelluksella voit kertoa mielipiteesi, kyselystä riippuen joko monivalintakysymyksinä, vapaatekstinä tai muulla tavalla. Kerro mitä ajattelet ja tunnet, niin autat yrityksiä kehittämään parempia tuotteita ja ansaitset erilaisia etuja.

Euroja, tasopisteitä ja tuotepalkintoja

Crowst sovelluksen avulla voit katsoa kartalta mitä kyselyjä on avoinna alueellasi, valita jonkun josta pidät ja vastata. Vastaustesi tultua hyväksytysti rekisteröidyksi saat Crowst mobiilitilillesi edut, jotka voivat olla euroja ja/tai pisteitä, tehtävän mukaan. Joskus saatat saada tuotepalkintojakin!
Kyselystä riippuen sinun tulee olla tietyssä paikassa voidaksesi vastata kyselyyn, toisiin taas voit vastata vaikka kotisohvaltasi. Kyselyihin vastaamisen myötä voit lunastaa karttuneet eurosi lahjakortteina (10€ tai 20€) sovelluksessa valitsemassasi liikkeessä. Pisteillä nouset ylemmäksi Crowstereiden yhteisössä ja saat ulottuvillesi entistä houkuttavampia etuja.

Mitä, missä ja milloin

Valtaosa kyselyistä tulee keväällä ja kesällä olemaan pääkaupunkiseudulla. Voit kuitenkin ladata sovelluksen, ottaa sen käyttöön ja vastata joihinkin valmistaviin kyselyihin saman tien, riippumatta siitä missä päin Suomea asut. Vuoden loppuun mennessä Crowst kyselyitä ilmestyy useisiin kaupunkeihin ympäri maata. Pysy kuulolla Facebookissa: @CrowstZone.
    

Android sovellus on nyt ladattavissa Google Play:ssa . Lataa sovellus käyttäen koodia CrowstEYC. 300 ensimmäistä koodilla lataavaa saa lahjana 2€ ja 500 pistettä tililleen!
 
Onko sinulla iPhone? Ei hätää, liity Crowsteriksi Crowstin nettisivuilla (www.crowst.com ) käyttäen koodia CrowstEYCi; 300 ensimmäistä saavat Crowst tililleen 2€ ja 500 pistettä sovelluksen asennuksen jälkeen.


Takaisin