euro26

09.05.2017: Euroviisut tulevat taas! Mistä olikaan kysymys?
Moni varmasti muistaa jo lapsuudestaan toukokuiset päivät, kun piti yrittää pysyä hereillä yömyöhään, että jännityksellä näkee kuka sitten voittikaan? Vuoden eurooppalaisin kuukausi on toukokuu, sillä perinteisesti jo monen vuosikymmenen ajan toukokuussa me kaikki eurooppalaiset pääsemme nauttimaan Euroviisuista.
Lue lisää...

24.03.2017: Hae mukaan opintomatkalle Ahvenanmaalle toukokuussa
Millaisilla keinoilla voisimme kasvattaa nuorten roolia rauhanrakentamisessa ja konfliktien ehkäisemisessä? Kokoamme nuoret, rauha ja turvallisuus teeman ympärille nuoria Pohjoismaista ja Baltiasta verkostoitumaan sekä jakamaan parhaita käytäntöjä miten nuorten osallisuutta voidaan lisätä.
Lue lisää...

24.03.2017: Osallistu Earth Houriin: tapahtumavinkit eri alueilta
Earth Hour on ympäristöjärjestö WWF:n vuosittain järjestettävä ympäristötapahtuma, jossa turhat valot sammutetaan tunniksi luonnon puolesta. Ele symbolisoi huoltamme ilmastokriisistä ja ympäristön tilasta. Keräsimme yhteen toimistoamme erityisesti kiinnostavat Earth Hour –tapahtumat eri paikkakunnilta. Löydä omasi ja osallistu ilmaston puolesta!
Lue lisää...

06.03.2017: Hae edustajaksi alueelliseen konsultaatioon Skotlantiin keskustelemaan nuorten liikkuvuudesta
Miten nuorten liikkuvuutta ja aktiivista kansalaisuutta voitaisiin tukea Euroopassa entistä paremmin? Valitsemme yhden kortinhaltijan kertomaan ajatuksensa näistä teemoista alueellisessa konsultaatiossa Skotlannissa.
Lue lisää...

03.03.2017: Eurooppa-aiheisen kirjoituskilpailun voittajatekstit luettavissa
Allianssin ja EYC:n Eurooppa-aiheesessa kirjoituskilpailussa pohdittiin Eurooppaa erilaisista näkökulmista. Kirjoituskilpailun mielenkiintoisten tekstien joukosta valitsimme viisi voittajaa mukaan opintomatkalle Maastrichtiin YO!Festiin (Youth Opinion Festival) viettämään Maastrichtin sopimuksen 25-vuotisjuhlaa ja vierailemaan eri toimistoilla Brysselissä.
Lue lisää...

19.04.2016: Crowst-sovellus tarjoaa Eurooppalaisen nuorisokortin 100:lle nopeimmalle lataajalle
Crowst on uusi ilmainen mobiilisovellus Androidille jolla voit vastata kyselyihin, ansaiten euroja ja pisteitä mobiilitilillesi. Vastauksista kerätyt eurot voit lunastaa ulos lahjakortteina (10€ tai 20€) sovelluksessa valitsemassasi liikkeessä. Lataa Android beta sovellus käyttäen koodia Crowst100 ja alle 30-vuotiaana saat Eurooppalaisen nuorisokortin ja sen 60 000 etua 35 eri maassa nopean lataajan etuna!
Lue lisää...

19.03.2016: Crowst eduntarjoajaksi - mobiilisovellus jolla voit ansaita
Haluatko kertoa mielipiteesi tuotteista, palveluista ja muista asioista jotka sinua kiinnostavat? Crowst on uusi mobiilisovellus Androidille, jolla voit vastata kyselyihin, ansaiten euroja ja pisteitä mobiilitilillesi. Lataa Android Beta sovellus koodilla CrowstEYC; 300 ensimmäistä kortinhaltijaa saavat 2€ ja 500p tililleen. iPhone käyttäjä; lue lisää alta!
Lue lisää...