Mikä kortti?

Eurooppalainen nuorisokortti on kaikille alle 30-vuotiaille nuorille suunnattu etukortti, joka tukee nuorisoliikkuvuutta ja nuorten aktiivista osallistumista. Yli kuudella miljoonalla kortinhaltijalla on käytössään 60 000 etua ympäri Euroopan, yhteensä 36 maassa. Kortinhaltijat saavat etuja esimerkiksi matkailusta, majoituksesta, kulttuurista, palveluista ja tuotteista. Kortti tarjoaa lisäksi erilaisia väyliä vaikuttamiseen ja maksuttomia tai edullisia tapoja nähdä ja oppia uutta, sekä kansainvälistyä.

Suomessa korttia koordinoi voittoa tavoittelematon järjestö Suomen nuorisoyhteistyö – Allianssi ry. Kansainvälisellä tasolla kortista vastaa European Youth Card Association (EYCA). EYCA:sta ja eurooppalaisesta nuorisokorttijärjestelmästä löytyy lisätietoa kohdassa EYCA.

Yhteistyökumppanit

Eurooppalaista nuorisokorttijärjestelmää tukevat Euroopan unioni ja Euroopan neuvosto. Eurooppalaisen nuorisokortin tukena Suomessa on opetus- ja kulttuuriministeriö. Lisäksi monet nuorisojärjestöt ja kuntien nuorisotoimet ovat yhdistäneet kortin osaksi omaa jäsenkorttiaan.

 

Mikä Eurooppalainen nuorisokortti? 

Eurooppalainen nuorisokortti on kaikille alle 30-vuotiaille nuorille suunnattu etukortti, jolla saat alennuksia ja etuja matkustamisesta, kulttuurista, palveluista ja tuotteista.

Kortinhaltijoilla on käytössään 60 000 etua yhteensä 38 Euroopan maassa.

Tilaa kortti  ja ota edut käyttöösi! 

 

Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä Instassa 

Kuukauden eduntarjoaja